Live the life you love, love the life you live!

Alla inlägg den 3 maj 2016

Av marlene - 3 maj 2016 12:13

Tja! Nu är vi redan inne på maj månad och än så länge har Stockholm verkligen levererat sol! I lördags var det valborg och det firade vi först med massa alkohol, spel och skratt hemma hos Viktor. Killarna passade även på att bada lite jacuzzi! Runt 23-tiden ville de flesta dra till garbo. Men jag, Vanne och Sofia kände att det var skönare att bara softa hos någon. En killkompis till Vanne hade "fest" så vi tog en uber dit. Det var vi tre tjejer + massa killar, haha men det var kul iallafall! Sen gick jag och Vanne hela vägen hem också, så vi kom hem vid halv sex typ!

I söndags vakna jag redan vid nio, så inte många timmars sömn för mig inte. Åkte in mot stan vid ett för att möta upp Lucas och äta brunch. Vi gick till STHLM brunch club där det var en väntetid på ca 1 timme. Så gick till en park och satte oss. Men det var det värt. Maten var riktigt god och nutella shaken "instashake" var gudomlig. Jag tog en grillad halloumi burgare och Lucas tog en brunch club sandwich. Hade gärna velat testa deras avokado smörgås och pannkakorna, men det får bli en annan gång!

Efter vi ätit åkte vi till medis för att kolla efter en Bajen halsduk, hittade en och Lucas köpte även Kennedys bok. Därefter gick vi till tele2. Men vädret var på topp så det var härligt! Förutom att jag var bakis och hade ont i halsen. Matchen däremot var inte lika bra. 1-1 blev det tillslut iallafall även fast både Bajen och Sundsvall hade många chanser till att göra fler mål.

Presentation


Här kan ni läsa om mitt tråkiga liv. PUSSS

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

littlebitlonger

Ovido - Quiz & Flashcards