Live the life you love, love the life you live!

Alla inlägg under december 2011

Av marlene - 13 december 2011 19:36

Har sett jag saknar dig för andra gången nu och det är ju typ den bästa svenska filmen? 

Hållit på att somna flera gånger, tror tillochmed att jag sovit en stund.. men har så sjukt ont i huvudet, så vill bara ligga i sängen och blunda. 

Klockan nio kmr twilight, tror jag ska kolla på den då. Sukta lite efter Edward Cullen  

Av marlene - 12 december 2011 17:32

Tjuuu! Ligger och kollar på in time med syrran. Så sjukt bra film! Tidigare såg vi something borrowed som oxå va super bra. Skit gullig movie! Runt sju ska jag och Ellen till simhallen för att sola lite. Börjar bli lite väl bleka nu känner vi! Puss


   

Av marlene - 11 december 2011 01:42

Everytime we touch, I get this feeling

And everytime we kiss, I swear I could fly

Can't you feel my heart beat fast?

I want this to last

I need you by my side


Cause everytime we touch, I feel the static

And everytime we kiss, I reach for the sky

Can't you hear my heart beat so?

I can't let you go

I want you in my life


Av marlene - 10 december 2011 20:15

Tjuuulilulu! Va ju på kryssning ons-fre och det va väldigt kul! Lite jobbigt med två dagars kryssning, eftersom man helst bara vill vara hemma och vara bakis.. inte på en båt lixom! Iaf.. i onsdags kom Felan och hämta mig och så drog vi och hämtade upp Sandra. Sen drog vi till en restaurang i kungsängen med resten av tjejerna och åt där. Vi var sju tjejer som åkte, men vi alla bodde inte tillsammans. Första kvällen gungade båten sjukt mkt, så man mådde ju inte direkt så bra av allt gungande och drickande. Men det var ändå jätte kul! För när alla var på dansgolvet, så var man först på ena sidan och sen gled man till den andra.. Somnade inte förrän typ sju?! Andra kvällen var oxå sjukt rolig! Började med förfest hos några grannar, sen blev det baren, sen fest i ngn suite, sen dans och aa, jag minns inte så jätte mkt från den kvällen.. minns att när jag letar efter Felan, men hittar henne inte så då går jag till vår hytt själv och deckar direkt. Sen vaknar jag av att det är ngn som står och knackar.. och när jag öppnar står Felan där skit glad och pigg och säger att vi snart är framme i stockholm.. haha, klockan va typ åtta på morgonen och hon hade ingen nyckel heller x) aja, det var iaf en rolig kryssning, träffade ju massa som man lärde känna på Rhodos oxå! 


Och igår drog jag till mp med Malin, Daniel, Bongo och Emil.. fast jag var såklart nykter. Orkade verkligen inte dricka igår. Var helt död. Idag har jag och syrran varit hundvakt åt morfars hund Linus hela dagen. Han ska sova här oxå.. så söööt! Katterna gillar dock inte honom... hehe.

Av marlene - 5 december 2011 18:24

Av marlene - 5 december 2011 17:25

Usch vet inte vad jag ska skriva om. Finns inte direkt ngt roligt att skriva om heller.. aja, just nu längtar jag till onsdag. För då blir det två dagars kryssning, rhodos reunion, med Felan och några andra tjejer! Party på hög nivå... typ  juste.. glömde berätta om en grej som hände i lördags. När vi stog i kön till sportbaren så kom en kille ut därifrån och han va arg och full och sa en massa saker. Så alla kollade på honom. Han gick mot en bro (under bron åker bilar) och tog tag i räcket och då förstog vi att han skulle hoppa.. typ tio pers sprang dit och hann precis hindra honom. För han hade lixom gått över med båda benen och stog på andra sidan och tänkte precis släppa taget, eller han släppte typ taget men dom hann ta tag i hans armar och dra upp honom, som tur var! Sen kom polisen, vet dock inte vad som hände sen... men de va fett äckligt och se. Tänk ifall dom aldrig hunnit?! 

Av marlene - 4 december 2011 17:31

Tjuliluulu! I fredags drog jag till Ellen och va med henne ett tag. Sen drog jag och Malin till sportbaren. Va typ inge folk alls där men de va ändå chill. Kom hem typ halv två, så de va ju skönt. I går drog vi till sportbaren igen, men tillskillnad från i fredags så var det sjukt mkt folk där och det var faktiskt jättekul! Träffade på en massa gamla vänner som jag inte sett sen studenten typ?! Aja, kom hem vid fyra och somnade direkt. Har varit död hela dagen.. är fortfarande de. Puss

Presentation


Här kan ni läsa om mitt tråkiga liv. PUSSS

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13 14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

littlebitlonger

Ovido - Quiz & Flashcards