Live the life you love, love the life you live!

Alla inlägg under mars 2013

Av marlene - 12 mars 2013 21:31

Du är bäääzt mitt hjärta <3
Zayn Malik. The love of my life. It sucks though that you don't even know I excist.. #neversaynever #iloveyouandialwayswill #heismyfutureboyfriend

Av marlene - 12 mars 2013 18:28

Hey! Ligger i sängen och är så jävla trött haha. Blää. Är typ trött varje dag, har ingen ork och har huvudvärk konstant. En kollega sa att det kan bero på att jag är vegetarian och inte äter kött, för när hon var och kollade sig hos en läkare sa han att hon hade lågt blodtryck. Hon är veg och är trött och seg oftast. Så det är väl säkert därför jag är trött och seg hela tiden. Aja, nog om det! Nu blir det film. Ska kolla på en oväntad vänskap. Har hört att den ska vara riktigt bra, men vill inte bli besviken så hoppas därför inte på för mkt. Ska äta lite äppelpaj oxå som mami bakat. Muuuummsi!

Av marlene - 11 mars 2013 20:30

Tjohej! Jobbade 9-17:30 idag så jag är helt död nu. Usch, kändes som jag skulle somna när som helst jobbet. Tur att jag inte gjorde det! Imorgon är det 7:30-14:30 som gäller. Sjukt skönt att sluta tidigt för en gångs skull. På onsdag åker Lucas hem från australien, så han landar på torsdag. Så ska väl träffa honom i helgen.

Ligger och kollar the impossible. Har sett en halvtimme och den är så himla bra även fast jag inte sett så långt än. Alltså åh, den handlar om tsunamin som ägde rum 26 december 2004.

Av marlene - 10 mars 2013 16:50

Tjaa! Denna helg vare tänkt att inte gå ut alls, men så blev det ju inte.. Drog ut i fredags. Först förade jag, Sandra, Ellen, Fredrik och Pelle hemma hos Fredrik och vi drog in mot stan runt tolv. Vi hamnade på ambassadeur och där hade jag aldrig varit förut så det var ju kul att testa ngt nytt för omväxlings skull! Det va bra drag och rätt mkt folk! Vi dansade typ hela tiden haha, ända till stängning vilket var klockan fyra. Sen letade vi taxi och jag och Sandra kom hem till henne runt halv sex. Sen vaknade vi vid nio eftersom hon skulle jobba. Så jag åkte hem och sov. Hehe!

Igår var jag, Sandra och Beck hemma hos Sandra och kollade mello. Tyckte State of dramas låt var sjukt bra! Sen tyckte jag även att Anton, Robin och Yohios låtar oxå var bra. Haha när Robin fick veta att han vunnit, han såg så förvånad ut! Anyway, nu ska jag kolla teen wolf. Puss!

Av marlene - 8 mars 2013 16:00

I guess there's no point, saying this now. It's done and you're gone, this doesn't count. But now that you've gone away, I realize everyday, I made a mistake. You're the best thing I ever found. I'm dumb, I know, for waiting this long. There's no explanation for letting you go. And you were right all along, I'd miss you bad when you're gone. I finally opened my eyes and now I'm standing alone. When you were into me, I didn't wanna be bothered. But now I finally see, but you have moved on to another. Now honestly I get, the reason why you left. But damn I wish I had you back. But now that I want you, you're moving on. I tried to call you, but nobody's home. I didn't know this, til you went away. I'm always a day too late.

Av marlene - 7 mars 2013 18:40

Åååhå vad vill ha sommar nu. Att gå runt i shorts, tröja, ballerina skor. Längtar! Men idag har det varit jävligt fint väder. Soligt och inte så speciellt kallt! Anyway, ligger och kollar film nu med mami. Vi båda är typ halvdöda och håller på att somna.. Lol!

Av marlene - 6 mars 2013 21:15

Favorit killarna. Bara 63 dagar kvar tills jag får se er live. Kommer seriöst vara en utav dom bästa dagarna i mitt liv. You're perfect to me and I love you!

Av marlene - 6 mars 2013 21:11

Weehåå. Är galet trött men blir sjuuukt taggad av Calvin Harris låt I need your love. Den är thööööng! Jappjapp! Ligger i sängen och lyssnar på musik. Bästa som finns. Seriously! Har redan planerat lördagen med mina girls! Blir faktiskt ingen utgång. Vi ska bara slappa och mysa framför mello finalen. Längesen vi hade myskväll faktiskt. Jaaa, de var väl det jag tänkte säga.. Imorgon är det jobb 8:30-16:45. Snart är det äntligen helg. Yääy! Two days left. PUSS!

Presentation


Här kan ni läsa om mitt tråkiga liv. PUSSS

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

littlebitlonger

Ovido - Quiz & Flashcards