Live the life you love, love the life you live!

Alla inlägg under juni 2013

Av marlene - 16 juni 2013 21:59

Alltsååå åh! Vill spola tillbaks tiden nu. Fan vad fort dessa två amazing dagarna har gått. Summerburst var så jävla mäktigt och grymt! Dock regnade det i fredags men vi hade ändå en awesome dag och kväll. Och igår var det jättefint väder vilket var as bra. Så jävla kul det har varit dessa två dagar. Fan att det redan är över :(

Av marlene - 13 juni 2013 18:05

Tjohej! Igår var det studentfirande igen! Vi var och såg när Linda sprang ut, ååh vilken glädje! Vill ta studenten igen juuu :( sån jävla känsla! Efter vi sett utspringet och hon åkt iväg med flaket så drog vi och köpte present ocj dricka! Sen drog vi till Linda och vänta på henne. När hon kom åt vi och drack. Vid tio åkte vi till lidingö på fest. Festade enda tills klockan slog fem. Då bestämde vi oss för att åka hem. Fyfan va trötta vi var när vi satt på tåget. Jag, Linda och Beck låg och halvsov typ.. Kom hem halv sju typ och decka direkt. Idag har jag bara legat i soffan och kollat film. Såg pitch perfect och fan va bra den va. Älskar såna filmer och dom va as bra på att sjunga oxå! Aja, ikväll blir de chillmode bara för imorgon är det summerburst som gäller! Parteeeey!!

Av marlene - 11 juni 2013 18:29

Åh vad jag är kär i dig! Så himla fin<3 I Love You Zayn <3

Av marlene - 9 juni 2013 16:26

Heeeeyy! I fredags va jag med Sandra. Vi åkte till stan och satte oss på fridays. Sen kom Kimberly och gjorde oss sällskap. Vi satt och drack och prata. Meningen var att vi skulle dra ut nånstans. Men vi alla va trötta och sega så vi åkte hem istället. Jag och Sandra kom hem vid två och deckade typ direkt. I lördags solade jag bara och hade inga planer. Drev lite med syrran om att vi kunde dra till mp och tillsist övertalade hon mig att vi skulle dit! Hennes kompis Sofia kom hit och så förade vi lite innan vi drog till mp. Träffade på Steffi och Therese direkt så vi satte oss vid dom. Sen kom ju en massa annat folk man kände, så man umgicks med alla där typ! Men de va kul :) drack lagom mycket, var verkligen inte full men ändå inte nykter. Skönt faktiskt. Fick ta hand om syrran istället, som råka dricka liiiite för mycket. But that happens. John De Sohn va där och spelade oxå, så de va ganska mycket folk där! Vi drog vid stängning, men skulle då på efterfest hos en kompis. När vi kom dit vare bara fem grabbar + vi tre tjejer.. Så vi drog typ hem direkt. Det började spöregna påvägen hem så jag och Vanne vart ju super blöta. Kuuuwl... Nu blire film iallafall :)

Av marlene - 6 juni 2013 20:49

Igår var de en sjukt lyckad och rolig kväll! Klockan ett var jag i jakan skolan och såg när Malin sprang ut. Sen vid halv fyra drog jag hem till hennes moster där hennes släkt och vänner var, sen kom även hon! Vi drack, åt, mingla, lyssna på musik! Runt åtta eller ngt drog vi vidare till en annan mottagning i kungsängen där vi var hela kvällen. Det var fan skit kul! Sov hos en kompis i kungsängen och idag har vi spenderat typ hela dagen i sängen.. Förutom när vi åkte till ip och träffade Malin, Daniel och några fler :) sen fick jag skjuts hem, och nu ligger jag i sängen och ska väl kolla film :) fortfarande jävligt trött och seg! Här kmr lite pictures från gårdagen;

Av marlene - 4 juni 2013 18:04

       

Jag vill bara tillbaks. Mitt andra hem <3

Av marlene - 4 juni 2013 17:17

Så jevla trött. Kom hem för ett tag sen och kollar just nu på ph. De närmar sig finalen nu, weeehåå! Och imorgon är jag ledig! Ska kolla när Malin springer ut och sen ska jag på hennes mottagning :) sen blir de väl fest! Igår kollade jag på paranormal activity 4 med Vanne och Andreas. Jag hade ju sett den förut, men kul att se hur dom två hoppa till! Söööta paret :)

Presentation


Här kan ni läsa om mitt tråkiga liv. PUSSS

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

littlebitlonger

Ovido - Quiz & Flashcards