Live the life you love, love the life you live!

Alla inlägg under maj 2014

Av marlene - 14 maj 2014 16:58

Har ni inte sett denna video tycker jag att ni ska se den. Så himla grymma killar. Jag rös och fick tårar i ögonen när jag såg den.

Av marlene - 13 maj 2014 06:51

Godmorgon! Jobb idag 8-17. Ska på museum med ena 3an. Blir väl säkert kul! Sen när vi kmr tillbaks till skolan är det fritidhemmets dag så då ska vi iväg till en park med resten av fritidshemmen på skolan och även möta upp en annan skola och göra olika lekar och sånt. Kommer förmodligen vara helt död efter idag, då jag har lite feber också.. Men L kommer hit ikväll så han får ta hand om mig :) anyway tänkte berätta lite kort om helgen också! I fredags började jag, Sandra, Micis och Amanda hemma hos Sandra med att föra lite innan vi begav oss till mood gallerian där g-star höll ett event. Micis pojkvän jobbar där så därför gick vi dit. Vi fick gratis dricka så det var najs! Vi stannade där till halv två tiden och då begav vi oss till hells. Kan ju säga att jag och tjejerna hade högre förväntningar på det stället. Så det var inte så speciellt kul. Jag och Sandra drog runt tre tiden. I lördags bestämde vi oss direkt för att dra till solli, för där har vi alltid kul! Vi började föra hos Sandra och pratade med några andra tjejer via telefon som skulle med oss ut. Men sen började dom vela ang solli och ville dra till collage istället. Så det hela slutade med att jag och Sandra gick och köpte chips och dipp och la oss framför en film. Vi somnade även oerhört tidigt, 23:30 tror jag vi båda decka! Men det var skönt ändå.

I söndags mötte vi upp Beck och köpte med oss lite gott och gjorde brunch och kollade på gossip girl. Det var super mysigt! Nu ser man även på Beck att hon är gravid. Så himla glad för henne och Christian! Pussss

Av marlene - 6 maj 2014 19:50

Heeeyya! Igår efter jobbet drog jag hem. L var redan här då han slutat tidigare än mig. Vi käka middag och sen tog vi det bara lugnt. Såg en ganska konstig film,minns inte ens vad den hette haha! Det skulle vara en thriller, men den va typ mer komisk och weird istället. Aja vi kollade klart hela iaf, sen såg vi lite av talang. Idag har jag jobbat, så nu blir det chill framför någon film! Ciao <3


Av marlene - 4 maj 2014 12:22

Hellu! I onsdags var det valborg. Jag åkte hem till Ellen efter att jag fixat mig och så här hemma först. Louise var redan där och när dom var klara åkte vi till TC för att möta upp Louises syster Sophie, Maria och Jocke. Vi handlade mat och gick sen hem till Minna och Johanna som bor på Östermalm. Eftersom solen var framme bestämde vi oss för att gå och sätta oss vid vattnet. Det blåste lite, men det var sjukt mysigt ändå! Efter vi ätit begav vi oss tillbaks till M och J för att fortsätta drickandet. Runt tio kom det lite fler folk dit och då körde vi drickspel (som vanligt). Jag, Ellen och Fredrik tänkte dra vidare på en annan fest men i taxin bestämde vi oss istället för att åka till Fredriks bror Niclas där även Andreas och Ciara var. Vi fortsatte dricka där ett tag innan det blev lite tjaffs och missförstånd.


I torsdags tog jag det bara lugnt hemma. Somnade redan vid sex på kvällen fast vaknade iofs vid tio igen. Kollade film, captain america tror jag den heter (?) och den va väldigt bra! Efter den somnade jag direkt.


I fredags gick jag upp tidigt. Kollade lite tv innan Ellen kom och hämta mig och så åkte vi till Kista där vi gick runt ett tag, utan att köpa ngt! Eller jo vi gick ju in på bolaget och köpte lite dricka, men annars köpte vi ingenting. När jag kom hem åt vi grillat och sen började jag och syrran sjunga singstar för att tagga inför kvällen. Men jag var verkligen sjukt trött och var inte taggad någonstans. Så vi bestämde oss för att bara vara hemma typ. När Mickan kom hit satt vi och velade lite om vad vi skulle göra. Vi ville ju inte sitta hemma hela kvällen heller. Vi kollade med Vannes pojkvän Andreas om vad han och hans kompisar skulle göra och det visade sig att dom skulle till mp. Så jag, Mickan och Vanne började dricka och köra lite spel för att komma igång. Vid elva tog vi bussen och mötte upp killarna utanför. Det var verkligen tomt på mp. Typ inga folk alls! Men vi hade kul ändå.


I lördags mådde man som man förtjänade. Vi kom hem runt fyra på morgonen och jag gick upp vid nio redan och var pigg? La mig i soffan där nere och kollade på en film som heter devils knot. En sann och väldigt hemsk film. När dom andra vakna gjorde vi inte alls så mycket. Vi kollade film hela dagen typ! Och idaaag händer väl ingenting speciellt. Vädret verkar leva sitt egna lilla liv. Först sol, sen molnigt och sen helt plötsligt snöregnar det och nu är det sol igen. Så jävla skumt!


Jag saknar han.

Presentation


Här kan ni läsa om mitt tråkiga liv. PUSSS

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

littlebitlonger

Ovido - Quiz & Flashcards