Live the life you love, love the life you live!

Alla inlägg under juni 2014

Av marlene - 13 juni 2014 07:48

Godmorgon! Igår landade vi runt 21 och då ville man bara hem. Först var flyget från London till Stockholm en timme försenat, sen när vi väl landat så fick vi sitta kvar i säkert 20 min för att det inte fanns ngn bil som kunde hämta bagaget typ (?) och sist men inte minst fick vi stå och vänta på bagaget sjukt länge. Alltså gahh! Pappa kom och hämta oss vilket var skönt. Sjukt underbart att sova i sin egna säng då det var några jävla idioter som bodde ovanför oss som alltid var uppe och gick fram och tillbaks i deras rum. Men alltså seriöst, dom var uppe och gick klockan sju på morgonen, så klart som fan man vaknar. Sen gick dom även runt på kvällarna och då kunde man ju inte heller somna. Förutom det så har jag och syrran haft det grymt. Mycket shopping och mycket sight seeing har det blivit. Kmr att berätta mer i ett annat inlägg. Nu ska jag sova lite. För ikväll är det One Direction!!!

Av marlene - 7 juni 2014 16:33

Tja fan! Jag och L vaknade väldigt tidigt i torsdags. Lixom vem går upp klockan åtta när man är ledig? Men jag va sjukt pigg. Låg och kollade lite tv och käka frukost. Klockan tolv åkte vi till ubg och mötte upp Mickan, Ellen, David och Paola. När det var dags för näst sista klassen att springa ut skyndade vi oss fram för att få en glimt av Vanne. Åh så stolt över dig min fina lillasyster! Blev en massa bilder innan vi sprang på toan för att byta om till linne och shorts. Därefter gick vi till flaket och började dansa och spruta öl! Det var skit kul haha. Vi släppte av alla andra i jakan, men eftersom det var Jossans plastpappa som körde lastbilen fick jag, Vanne, Ellen och Mickan skjuts hela vägen hem. Det var grymt kul! Gästerna kom runt fem och vid sex åt vi god mat som min duktiga mami gjort. Förövrigt fick jag massa beröm för min plopp kladdkaka jag gjorde. Wehåå! Vid tio tiden begav vi oss mot stan och mötte upp Julia, Jossan, Marcus och William på vägen. Vi drog till Victoria där slutskivan hölls och vi hade det sjukt kul. Tog taxi hem vid halv tre och deckade direkt. Igår mådde man ju skit. Men det var de värt! Bjuder på lite bilder från i torsdags.

Av marlene - 4 juni 2014 20:15

Hääällåå! Nu har jag semester, så jävla skönt! Dock är det bara en vecka, but still! När jag kom hem hjälpte jag mami lite sen så bakade jag plopp kladdkaka för första gången. Så får se vad alla tycker om den imorgon. Hoppas den är god! Har varit förbi jakan oxå en snabbis, och nu ska jag faktiskt måla mina naglar och tånaglar. Btw så har min tumnagel ramlat av nu. Eller ja, jag drog av den då den knappt satt fast. Sjukt lång tid det tog för den att ramla av. Tror jag gjorde illa den i början av mars. Så ah, tre månader typ! Anyway så kmr L hit snart och ska spendera natten här. Han ska med mig + familjen imorgon och se när Vanne springer ut. Så jaa det kmr nog bli en rolig dag! Hoppas på bra väder.

Imorgon är det äntligen din tur att ta studenten. I love you.

Av marlene - 2 juni 2014 20:04

Ännu en ny vecka nu då och nu det Juni. Min lillasyster tar studenten om endast tre dagar. Wow! Hoppas som fan på att det inte regnar (!!!) btw så åker vi till London om en vecka! Så hypad på att åka dit. Har ju aldrig varit där, så det blir kul!

Anyway så tänkte jag kolla ngt homeland avsnitt, om jag nu klarar av de utan att somna. Är nämligen sjukt trött då det bokstavligt talat tog en evighet för mig att somna igår. Gick och la mig vid tio men somna säkert inte förrän vid ett..

Hahha.. Normal family. Vi tänkte göra så att jag satt över Vanne, men vågade inte haha. Kändes som att jag skulle ramla på henne och mamma.

Presentation


Här kan ni läsa om mitt tråkiga liv. PUSSS

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

littlebitlonger

Ovido - Quiz & Flashcards