Live the life you love, love the life you live!

Alla inlägg under november 2014

Av marlene - 9 november 2014 15:18

Ligger här i sängen och spelar lite ruzzle mot mamma och pappa (haha ja jag har börjat spela de igen!)
Idag är det ju fars dag och jag och syrran ska bjuda han på middag och även mamma dåra. Vi ska käka på waan thai då vi alla älskar thai mat och deras thai mat smakar nästan exakt som i Thailand! Vi ska åka dit om nån timme, för vi har bord klockan fem. Blir säkert jätte bra!

Grattis ännu en gång på fars dag världens bästa pappa!

Av marlene - 9 november 2014 11:05

Jaa, alla vet väl vem denna låten handlar om.

Av marlene - 9 november 2014 10:57

Godmorgon! Redan söndag.. ångest. I fredags åkte jag till pojkvännen direkt efter jobbet. Vi gick till centrum för att handla ingredienser till pizza då vi tänkte göra det till middag och så köpte vi med oss choklad och läsk. När vi sedan kommit hem till honom och lagt oss i sängen för att se näst sista avsnittet utav breaking bad, kom jag på att vi glömt en ingrediens; jäst! Alltså haha, så jävla fail! Som tur var hade hans mamma och syster gjort i ordning tacos som vi fick käka istället. Därefter såg vi klart sista avsnittet utav breaking bad, så nu har vi sett ut den. Vilken serie ska vi nu följa då under hela vintern? Vi tänkte börja se the walking dead då man hört så mycket bra om den. Såg första avsnittet igår, men alltså pallar fan inte se en serie om zombies? Såå tips på någon bra serie?

Av marlene - 6 november 2014 10:27

Buon giorno! Jag vaknade runt åtta idag, don't know why men kunde iallafall inte somna om. I tisdags gick jag och jobbade trots att jag hade feber och halsont, stannade däremot hemma igår och även idag för att vila upp mig. Så nu ligger jag och kollar blacklist avsnitt. Har ni förresten sett att det snöar ute?! Förra året tror jag första snön föll i december, och i år blev det en månad tidigare! Hursomhelst så gillar jag inte vintern så speciellt mycket. Kallt och mörkt. Jag föredrar sommaren helt klart! Men måste ändå medge att vintern kan va mysig ibland. Ciao!

Av marlene - 3 november 2014 20:07

Tja fan! La mig tidigt igår, eller ja typ halv elva och gick upp halv sju. Pappa skjutsade mig till jobbet vilket var skönt, så fick en liten sovmorgon! Sen så hämtade han även mig! Så himla skönt. Vi kom hem runt halv sex och då la jag mig i soffan med resten utav familjen och såg på en stor familj, det är en italiensk film serie på 6 delar. Vi har nu sett två st. Men dom är så långa, ca 1h 45min så blir ett "avsnitt" varje dag. Den är faktiskt bra! Kan dock inte italienska så tur att det finns svensk text, hehe. Nu ligger jag i sängen och halv sover. Är fruktansvärt trött och har ont i huvudet samt i halsen och fryser som fan. Ska se hur jag mår imorgon, ifall jag orkar jobba. Ciao!

Av marlene - 2 november 2014 15:18

Hallo! Igår blev det så att efter big brother hakade jag på Vanne och Andreas hem till Jossan. Hade ändå inget bättre för mig, skulle annars degat i sängen. Så vi gick till henne och spelade yatzy och kortspel. Dom drack medans jag höll mig nykter (duktigt!). Hur som helst så visste jag inte hur man spela yatzy, haha. Tror fan att jag aldrig spelat det förut. Pinsamt! Men jag vann, haha helt sjukt. Jag var den enda som fick yatzy, lol. När klockan närmade sig halv tre rörde vi oss hemåt och jag deckade direkt när vi kom hem. Vaknade runt tio idag och har typ inte gjort någonting alls. Legat i sängen och kollat awkward marathon. Tänkte ta och träna, men ska iväg med familjen och hälsa på min mormor som ligger på sjukhuset om ett tag, så då tränar jag efter det helt enkelt! Har inte träffat henne på ett tag :(


Btw, hoppas Bajen vinner!

Av marlene - 1 november 2014 19:33

Hey! I torsdags efter jobbet mötte jag upp Lucas, sen så åkte vi hem till mig och käka middag och kollade sen på big brother. Vi båda var hur trötta som helst och deckade direkt efter bb vilket var klockan elva! I fredags var vi lediga så vi fick sova ut, men vaknade ändå rätt tidigt. Gjorde ingenting speciellt på dagen, chillade i soffan bara och kollade på film, mystic river. En gammal men bra film, eller ja den är väl från i början av 2000-talet, tror jag!

Vi åkte in till söder runt fyra tiden och gick runt där lite innan vi käkade middag på en vegetarisk restaurang. Därefter gick vi runt på götgatan och satte oss sedan på waynes coffee ett tag. Sen gick vi till bion. Vi såg filmen gone girl och vi båda tyckte att den var riktigt bra. Man tänkte lixom "what the fuck?" när man fick reda på hur det egentligen stog still. Det är en thriller, eller det står att det är det, men det var väl en blandning utav thriller/komedi/drama. Den var 2 timmar och 30 min lång, så klockan var tolv när filmen var slut och då åkte vi hem till L för att kolla på halloween.


Idag har vi inte gjort så mkt. Det har regnat så vi har bara legat i sängen och chillat och kollat på breaking bad. Tror vi har två avsnitt kvar nu! Sen får vi väl börja följa en annan serie, hehe! Åkte från honom vid fyra tiden och ja jag har väl inte gjort så mkt här hemma sen jag kom hem. Legat i soffan med resten av familjen bara. Men tänkte se någon film nu eller så. Btw, kan ni fatta att det redan är Novemeber. Helt sjukt vad tiden går fort alltså!

Presentation


Här kan ni läsa om mitt tråkiga liv. PUSSS

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

littlebitlonger

Ovido - Quiz & Flashcards