Live the life you love, love the life you live!

Alla inlägg under september 2010

Av marlene - 14 september 2010 13:58

Är redan hemma från skolan   jag och Frida frågade våran foto lärare ifall vi fick ta me en systemkamera hem istället för att vänta i skolan i tre timmar på lektionen och det fick vi, så istället för att sluta fem så slutade vi ett! Wiiho.. när pappa kmr hem ska vi åka och kolla på iphone till mig för den mobilen jag har nu är helt störd.. what to do?! och sen ikväll är det idol, får ju inte missa det!

Om två dagar fyller min älskling år!!! 

 

Av marlene - 13 september 2010 19:48

PUH! Äntligen hemma, har varit på en powerwalk med mami i typ en och en halvtimme, men de va väl skönt. Ska ta och duscha snart efter biggest loser.

Idag vare ju politikdag i skolan så vi fick sitta och lyssna på lite folk som hade debatt om deras partier i över en timme.. lite jobbigt att behöva sitta ner i över en timme, men det var faktiskt intressant. Åhh.. Jonas har köpt en iphone 4... jag vill oxå ha (!!!)

Av marlene - 13 september 2010 11:05

Hoooola! Ska alldeles strax börja röra mig mot bussen, måste försöka få tag på Frida först bara (!!!)

Juste igår drog jag ju till kista med Ellen, vi kollade lite kläder och sånt, sen så gick vi på bio. Vi såg going the distance och jag har bara hört dåliga saker om den filmen, men både jag och Ellen tyckte faktiskt att den va bra. Det va en jätte söt film!

 

anyway, idag har vi politikdag i skolan typ (?) så vi börjar senare än vanligt. För egentligen börjar vi halv nio men alla lektioner är inställda pga att det kmr politiker till skolan och ska prata, så idag börjar vi halv ett, as najs faktiskt! Ska fixa klart mig nu och ringa Frida, ciaaaaao!

Av marlene - 12 september 2010 13:50

Vaknade runt halv ett idag och hade då ett sms ifrån Ellen som undrade ifall jag ville me till kista, så dit ska vi åka alldeles snart! Sen när jag kmr hem måste jag plugga. Har lite uppgifter som måste vara inlämnade imorn -.- aja puss!

   Syster, jag och Ellen i Malta 

Av marlene - 11 september 2010 19:43


Shit va dom är grymma, så sjuuukt bra!

Av marlene - 11 september 2010 19:34

Åhh.. är så sjukt seg idag! Inte bra, haha! Nej men, skulle ha dragit till mp igår med lite folk, men ångrade mig för att möta upp Lucas och hans vänner istället, så vi drog hem till Lucas och drack lite. Sen när alla dragit, deckade jag och Lucas direkt. Men har ändå knappt sovit nånting inatt, hans mobil ringde hur måååånga gånger som helst, så gick inte att somna om. Men vi sov lite nu på dagen oxå och jag kom nästan precis hem vi har legat och kollat på någon as konstig film, den hette typ toothfairy tror jag, eller något liknande. Aja, den va iaf ganska knäpp.


Ikväll skulle jag hängt me min kusin till grönan för hon ville se Eric Saade, men jag pallade inte de för tänkte dra ut istället. Men får se om jag ens orkar göra det..


Av marlene - 10 september 2010 09:58

Ska alldeles strax börja röra mig ner mot ICA där jag ska möta upp Frida och hennes mami. Dom skulle handla lite, sen bär det av till skolan    puuusshej!

 

Av marlene - 9 september 2010 20:35

Ligger och kollar på idol. Tydligen så är Sebastian Krantz med, han som va me i talang förut. Shit va grym han var! Han har så otroligt bra röst   

Presentation


Här kan ni läsa om mitt tråkiga liv. PUSSS

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

littlebitlonger

Ovido - Quiz & Flashcards