Live the life you love, love the life you live!

Alla inlägg under december 2014

Av marlene - 23 december 2014 16:41

Tjoohej! Kan ni fatta att det är julafton imorgon? För det kan inte jag! Känns som det gått alldeles för fort (vilket det har) och så är det ingen snö dessutom! På jobbet idag gick det sjukt segt. Började åtta och kom därifrån lite över tre. Vi hade endast två barn (!!!) så ja, då kan ni ju tänka er att det gick otroligt långsamt. Men nu har jag äntligen också lite jullov. Fyfan så underbart! Morgondagen ska spenderas här hemma med familjen bara. Så det blir mys och inte helt vanlig och traditionell julmat utan vi kör annat också! Får hoppas att det kommer lite snö inatt då ;) nu ska jag chilla lite innan middag. Puss!

Av marlene - 22 december 2014 17:56

Heeyy! Fy satan va kallt det var ute nu när jag var påväg hem. Gör ju så att jag bara längtar efter Thailand ännu mer! Och det är över en månad kvar.. Efter imorgon ska jag fan isolera mig hemma. Vill inte ens gå ut ifall det är så kallt. Lol haha. Ligger iaf i soffan och försöker värma mig. Går väl sådär. Ska dansa zumba me syrran och mamma snart så då blir man iaf varm och svettig, hehe. Puss

Av marlene - 21 december 2014 11:36

Halllooo! Gick och la mig hyffsat tidigt igår, så vaknade "tidigt" idag, alltså runt tio. Har sovit typ över tio timmar haha, men det var skönt! Ska alldeles strax rulla mot Sigtuna med mamma och pappa. Vi ska gå på julmarknad. Syrran ligger och sover fortfarande då hon var ute igår, så hon hänger inte med. Anyways, får se ifall man hittar ngt skoj på marknaden då. Var oerhört längesen jag var på en julmarknad, säkert tio år sen tror jag? Haha. Aja. Imorgon är det jobb igen, two days left. Imorgon jobbar jag 7:45-17 (dööööö....) och på tisdag 8-15:45. Pussen!

Av marlene - 20 december 2014 21:54

Tja! Igår vart de inge jobb för min del. Värken gjorde så jäkla ont under natten så sov knappt ngt alls. Som tur var försvann det tillslut så fick iaf sova ett par timmar. Chillade bara hela dagen och kollade tv typ. Idag gick jag och mami på en lång promenad till hässelby. Det var soligt så det var jätte skönt. När vi kom hem duschade jag, sen åkte mamma och pappa för att hälsa på hans mormor. Så då passade jag och Vanne på att fixa en utav deras julklappar. Tror det blir riktigt bra faktiskt! Eller ja, hoppas det iaf! 


Har precis sett en sjukt bra film, the equalizer. Om ni inte redan sett den, så SE den! 

Ehm, nu tänkte jag kolla på pll. Sen tror jag fan att jag ska sova. Är sjukt trött.. Men snart tar jag också lite jullov!

Av marlene - 18 december 2014 19:09

Tjaa! Ligger i sängen med en värmekudde på magen. Fy satan vilken jävla mensvärk jag har (ursäkta för infon) men har aldrig haft såhär ont förut! Ville gråta på jobbet men släppte ut allt när jag kom hem istället. Mamma och pappa är så snälla som frågar ifall jag vill ha ngt att äta eller dricka hela tiden. Bästa! Vet inte om jag jobbar imorgon faktiskt, ifall det gör såhär ont imorgon blir jag hemma.

Av marlene - 16 december 2014 18:39

Heiii! Idag har jag jobbat 9-16:15. Dagen har väl gått rätt fort faktiskt. Tänk att det redan är onsdag imorgon. Då är det en vecka kvar till julafton. Shit alltså! Jag jobbar måndag och tisdag, men sen får jag lov. Så skönt det ska bli! Fick hem lite kläder ifrån nelly häromdagen, allt passade förutom en klänning som jag tänkt ha på nyår. Fick knappt på den över rumpan (haha) men sen var den väldigt stor vid axlarna så kan ju inte beställa hem en likadan fast i S. Den lär ju hänga ner så man ser min bh, som man iförsig gjorde med XS också... konstigt. Hursomhelst så har jag hittat en ny, dock finns det varken i XS eller S så hoppas dom får in den snart, så jag kan beställa den! Aja, nu ska jag kolla gårdagens PH avsnitt som jag missa!

Av marlene - 14 december 2014 22:06

Heeyy! I fredags drog vi som sagt till mp. Rätt så mkt folk där så det var kul! Var där enda till stängning och sen stog vi typ utanför mp en timme och leta efter Jossans australienska kusin och hans vän. Tog ett tag men tillslut kom vi därifrån iallafall! Tror jag, Vanne och Andreas kom hem halv fem. Decka direkt! Sov dock inte alls så många timmar. Vakna vid nio redan och gick ner för att kolla på tv. Chillade i soffan hela dagen tills jag var tvungen att ta bussen till jakan för att sen åka mot gärdet. Mötte L där och så fick vi stå och vänta på båten som va försenad eller ngt -.- skit segt! Men kom iväg sen iaf. Både han och jag var helt döda och sega. Så vi gick bara runt lite, sen en sväng in på taxfreen och sen till hytten. Där vi kollade på star wars (haha!) låg och myste och bara prata innan vi båda decka. Så trötta.. Har iaf haft en sjukt mysig kväll och dag med min älskling även fast det inte blev som planerat. Trodde inte vi skulle må så dåligt och vara så trötta. Menmen! Nästa gång får bli bättre helt enkelt. Nu ska jag borsta tänderna och sen lägga mig i sängen. Jobb 7:30-16 imorn. Puuss!

Av marlene - 12 december 2014 16:35

Hey errrrrbody! Kom typ hem för ca 40 min sen och hoppade in i duschen direkt, så slipper jag göra det sen! Idag på jobbet var det Lucia tåg halv tre för föräldrarna och därefter vart det fika. Dock stannade jag inte kvar på det då jag slutade tre. Skönt att sluta tidigt ibland! Ikväll vankas party, inte med älskling utan med Jossan, Vanne och annat folk! Vi ska dra till mp, där även några ph deltagare ska vara, haha.. Får se hur bra denna kväll blir, men det blir väl vad man gör det till, right?

Nu ska jag chilla i soffan lite, sen äta, därefter äre väl dax för mig och Vanne att börja fixa oss och sen röra oss mot Jossan. Ha en toppen fredag! Puss

Tobbe, Vanne och Micke @mp!

Presentation


Här kan ni läsa om mitt tråkiga liv. PUSSS

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22 23 24 25
26
27 28
29
30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

littlebitlonger

Ovido - Quiz & Flashcards