Live the life you love, love the life you live!

Alla inlägg under december 2014

Av marlene - 11 december 2014 07:18

Godmorgon! Ligger i sängen och dricker kaffe och kollar på nanny. Ska ta bussen om en halvtimme, så ingen stress än så länge! Idag jobbar jag 8:45-17, sen dag med andra ord. Men snart är det jullov, vilket ska bli sjukt skönt! Tror jag får det efter nästa vecka, yäääy!

Imorgon fyller min pojkvän 22 år, men han ska ut och käka med sina polare och dricka lite, så jag får fira honom på lördag istället då han och jag ska på kryssning, då ska han även få sin present av mig :) på söndag är det vår halvårsdag, så vi firar både den och hans födelsedag. Det blir mys!


I love you <3

Av marlene - 10 december 2014 09:47

Godmorgon. Idag är jag ledig för ska förbi arbetsförmedlingen och prata lite med dom, men inte förrän klockan ett! Gick ändå upp kvart i åtta så jag kunde dra till um för behövde nya p-piller, så nu är det klart iaf! Ligger just nu i soffan och kollar på revenge. Senare ska jag och Vanne träffa Ellen för fika, kolla julklappar och bara prata, innan hon drar till Thailand. Hon åker nästa vecka, lyx för henne! Puusss

Av marlene - 7 december 2014 15:09

Det gör så ont. Ont i huvudet utav alla tårar och ont i hjärtat av smärta. Jag orkar inte gråta mer och försöker övertala mig att det är bra nu. Men tårarna vill inte sluta rinna, utan det bara forsar ner för mina kinder. Inatt fick himlen en ängel och inte vilken ängel som helst utan min finaste och underbaraste mormor, min nonna. Vi alla visste att hon inte hade långt kvar efter att hon fått stroken, men att hon orkade så länge som hon gjorde beundrar jag verkligen. Hon var en så stark person och kämpade på in till det sista! Hon var en glädjespridare som spred glädje vart hon än var och hon var så omtyckt utav alla som kände henne. Hon älskade att prata och pratade med folk hon inte ens kände eftersom det var sån som hon var som person. Ville alla väl och ville vara vän med alla. Men nu har hon det iallafall bättre, i himlen, där hon funnit frid. Utan all smärta. Vi kommer att sakna henne så fruktansvärt mycket och vi ska minnas henne som den fantastiska och glada mormorn som hon var.
Riposa in pace piú bella. Ti vogliamo bene nonna. Det vet du att vi gör!

Av marlene - 6 december 2014 19:57

Tja! Idag har jag typ inte gjort ett skit haha. Eller jo, åkte till netonnet för att kolla ifall dom hade en dolce gusto maskin jag vill ha, men dom hade bara i vit :( så åkte till webbhallen och där hade dom en i svart!! Så nöjd. Fick den för ett väldigt bra pris också! 


Ikväll blir det ännu en chill kväll. Min baby är i Paris och kollar fotboll med sin far och dom kommer hem imorgon kväll. Så får träffa honom i veckan nångång! Imorgon är det även andra advent och nästa helg är det Lucia! Wow alltså. Snart julafton liksom, haha. Anyway, har precis sett på the maze runner och den var mycket bättre än vad jag hade trott, så det var ju bra! 

Av marlene - 6 december 2014 10:43

Godmorgon! Somnade efter idol extra igår vilket resulterade i att jag gick upp klockan åtta imorse. Lisa Ajax vann, vilket hon var värd. För hon är så jäkla grym! Visste ni att hon bor här i Viksjö btw? Dock har jag aldrig stött på henne. 


Eftersom jag vakna tidigt så kollar jag ikapp blacklist avsnitt, tror jag har två kvar nu bara! Sen måste jag även titta senaste vampire diaries avsnittet. Så spääääännande! Juste! Nu är flygbiljetterna till Thailand äntligen fixade (I know, segt. Men vi ville ha dom billigaste) och vi åker den 28 Januari och kommer hem i mitten av Mars, I think. Kommer att bli grymt. Jag åker med Lucas och hans lillebror Clarence :) 

Av marlene - 5 december 2014 22:09

Heyy! Ligger i sängen nu efter att ha kollat idol me familjen där nere. Ärligt talat så vet jag inte vem som vinner, båda två är ju riktigt bra! Men på något sätt känns det ändå som det är Lisa som tar hem det, då hennes röst är så jäkla stark och mörk! Hursomhelst så får vi se det snart! Mina älskade killar uppträdde även också. Åh vad jag skulle velat ha varit där! Dom är ju för fina!

Efter man fått veta vem som vunnit tänkte jag faktiskt sova. Jag är helt utslagen så skulle kunna somna nu, men vill ju se vem som vinner :)

Av marlene - 4 december 2014 19:20

Tjaa! Idag slutade jag fem så kom inte hem förrän halv sju. Hata sl. Eller okej, inte alltid deras fel att det blir problem, men ändå! Nu kollar jag på tisdagens paradise hotel avsnitt som jag missa, sen ska jag kolla gårdagens också! Imorgon är det äntligen fredag och jag jobbar 8:45-17, igen! Blir nog faktiskt bara en hemmakväll för min del, ska kolla idol finalen (fml att jag inte har biljetter dit!!!!), mina älsklingar ska dit och uppträda, det får man verkligen inte missa! Puuuuss

Av marlene - 2 december 2014 17:52

Tjulilulu! I fredags drog jag till mp med Vanne och Mickan. Var inte så värst mkt folk i början, men sen började det komma fler och fler! Vi träffade även en hel del som vi känner vilket var jätte roligt. Så ja kvällen vart lyckad! Sen kom Dani M vid halv ett för att uppträda där. Haha jag tycker att han är sjuuuukt snygg sen så gillar jag även hans låtar! Så jag stog nästan längst fram och filma, wääy! Sen när han uppträtt klart gick han "backstage" så då fortsatte alla andra att festa vidare istället. Mickan drog hem typ då, men jag och Vanne stanna kvar och snacka me några vänner. Då helt plötsligt ser jag Dani komma från baren me en drink i handen, och så ropar jag på honom och då kommer han fram och kramar mig och frågar om jag mår bra, varpå jag svarar att jag mår perfekt och undrar ifall jag får ta bild med honom vilket jag får. Alltsåå åh det gjorde min kväll! Så glad, haha!

Presentation


Här kan ni läsa om mitt tråkiga liv. PUSSS

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22 23 24 25
26
27 28
29
30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

littlebitlonger

Ovido - Quiz & Flashcards