Live the life you love, love the life you live!

Alla inlägg under juni 2010

Av marlene - 16 juni 2010 20:53

Vaknade fem imorse av att mina händer sved och kliades. Har fått massa utslag på händerna, armbågarna, fötterna, knäna och under armarna och det kliar hela tiden. Så imorse vid åtta tiden gick jag och mami till vårdcentralen för att se vad utslagen va för något. Jag hade tydligen ätit något som jag är allergisk mot, men vet inte vad.. aja, när jag kom hem fick jag smörja in mig med någon salva + äta 6 tabletter och utslagen har faktiskt börjat försvinna! Jätte skönt!
 

En utav alla tabletter jag fick blir man väldigt sömnig av så jag somnade vid elva och vaknade igen runt tolv, sen somna jag om och vaknade inte förrän klockan sex. Nu kollar jag på fotboll, sydafrika-uruguay, haha vet inte ens varför jag gör det (?) hur som helst.. imorgon är det skola från 13.00-15-30, 2 timmar och 30 min matte -.-

Av marlene - 15 juni 2010 12:57

Godmoooorgon :) kan inte solen komma fram snart? För det känns verkligen inte som om det är sommarlov! Kollar på material girls, och ska väl snart börja fixa mig lite smått, för ska träffa kusin idag :) och imorgon är det sommarskola *jippi*.

Puuussar!


 










IYOU

Av marlene - 15 juni 2010 01:34

Har bara varit hemma idag pga halsen och febern, men imorn ska jag förmodligen träffa Ellen :) var ett tag sen jag träffa henne, eller ah typ en vecka, men iaf x)

Aja, så idag har jag bara legat och kollat film. Såg klart remember me och den va väl helt okej. Har hört så mkt om den, så jag hade väl ganska höga förväntningar, men nja den va okej iaf. Slutet va sjukt sorgligt! Sen så har jag kollat på dear john, som jag oxå hört ska vara bra och det var den faktiskt!
 

Nu ska iaf lägga mig i sängen och lyssna på lugn musik, och försöka sova till det :) godnatt! PUUUUSS


I'll never find nobody who can love me like you do

I'll never find nobody to treat me the way you do

I'll never find nobody else baby

I'll never fall in love again

Av marlene - 14 juni 2010 15:15

Beautiful, one of a kind,

You're something special babe,

And you don't even realize,

That your my hearts desire..


Av marlene - 14 juni 2010 14:12

Somnade till remember me igår, hann aldrig se hela men det jag såg va faktiskt bra :) ska se resten idag. Mår fortfarande inte så jätte bra, har ont i halsen och febern är ju inte så hög längre vilket är skönt, ska iaf stanna hemma idag.

På onsdag är det sommarskola.. kuuuul -.- nej men seriöst, orkar inte med det!




































When the waves are flooding the shore

And I can't find my way home anymore

That's when I look at you

Av marlene - 14 juni 2010 00:09

 

Är så himla trött, så ska nog sova nu :) godnatt! Puss

Av marlene - 13 juni 2010 21:31

Igår efter jag käkat drog jag hem till Anna där alla tjejer redan var. Vi gjorde inte så mkt, spelade lite kort och snackade. Sen kom Patrik för att hämta mig, Sandra och Tessie. Vi drog till Sandra där vi bada, bastade och därefter kollade vi film. Det var en mysig kväll!


Jag och Sandra vaknade tolv idag, så drog jag hem runt halv fyra. Ikväll blir jag hemma iaf. Mår inte så jättebra, har ont i halsen och lite feber.. så ska bara ta det lugnt ikväll :) nu ska jag kolla film, puss!

Av marlene - 12 juni 2010 16:38

Gårkvällen vart väldigt lyckat! Drog till en lokalfest här i Viksjö med Sandra och hennes vänner. När vi kom till lokalen var det massa folk utanför, så vi trodde att det inte var några inomhus. Men det var fullt där inne.. haha galet mkt folk, men det var sjukt kul faktiskt. Kände de flesta dära, så det var ju kul :) vissa hade man inte träffat på skit länge! Fick sällskap av Lucas hem, så jag slapp gå själv, hihi :)
 

Ikväll ska jag nog till kungsängen med tjejerna :)

Presentation


Här kan ni läsa om mitt tråkiga liv. PUSSS

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

littlebitlonger

Ovido - Quiz & Flashcards