Live the life you love, love the life you live!

Alla inlägg under juni 2010

Av marlene - 11 juni 2010 13:21

Igår drog jag till riddersvik med massa, det var hur mysigt som helst. Satt och snackade, grillade och drack lite. Vi stannade inte där så länge pga att det var några som hade skolavslutning idag, så vi drog runt tolv.


Skulle ha träffat Lucas en stund, för att bara snacka, men han var i bålsta och spelade in en låt och skulle inte komma hem förrän halv tre.. och jag var sjukt trött så jag somnade :/ får ta och träffa honom idag istället :) puss!


There's nothing I could say to you,

Nothing I could ever do to make you see

What you mean to me

Av marlene - 10 juni 2010 13:15

JAAA ÄNTLIGEN SOMMARLOV!

Åkte till skolan och fikade lite med klassen, sen gick alla 2;or till aulan för att lyssna på när rektorn prata. Sen drog jag, Frida och Jonas hem :) Ikväll ska vi väl dra nånstans, men vet fortfarande inte vart. Ska försöka kolla vad alla andra ska göra ikväll :) puss!

Av marlene - 9 juni 2010 17:31

Tjaaaa =) vaknade halv tio idag och drog till skolan runt elva. Skulle bara rensa mitt skåp + lägga in musikvideon på en hårddisk, för Göran skulle rensa alla datorerna. Sen drog jag till jakan för att träffa Kim och Jonathan. Träffade även på Musse som jag stog och snacka med ett bra tag eftersom Kim och Jonte var såååå sega. Var med dom ett tag, sen drog jag hemåt och ska väl snart käka.


Imorgon är det skolavslutning, äntligen!! Får se vad vi hittar på efter skolan imorn. Om det är fint väder lär vi nog dra till något berg och sitta där och dricka :) puuuuss!

Av marlene - 8 juni 2010 17:45

 

You might think that I'm a fool
For falling over you
So tell me what I can do to prove to you
That it's not so hard to do
Give love a try, one more time


Av marlene - 8 juni 2010 17:08

HAHAHA omg.. jag, Sara och Carro drog på chillkrök hos Fredrik igår, även fast vi hade skola idag.. men ah, vi tänkte skita i skolan för att vi bara hade en lektion, men sen bestämde vi oss för att gå iaf (?)

Aja, så vi var hos honom och drack.. kan ju säga att jag inte mådde bra alls! Usch! Tack för att du tog hand om mig igår Lucas, du är guldvärd. Jag och Sara sov kvar dära. Så imorse vaknade vi av att Lucas mobil ringer, och då var klockan åtta.. och vi pallade verkligen inte gå till skolan. Men Tobbe tvingade oss, så vi åkte dit helt i onödan för när vi kom dit så sa vår lärare Göran att vi inte hade något att göra och att vi inte ens behövde komma till skolan?! What to do lixom? Nu blir det tv. Pusssss!

Av marlene - 7 juni 2010 14:57

Tjatja! Kom hem för kanske en timme sen ungefär och har inte gjort så mkt sen dess. Typ kollat lite på tv..

Fattar inte varför man ska till skolan dom här sista dagarna när man inte ens gör något vettigt!? Som idag, jag kom till skolan runt tio för trodde vi hade mattelektion men det hade vi tydligen inte. Efter matten har vi svenska och då var det bara en i min klass som skulle ha boksamtal och vi andra skulle inte göra nånting (?) så jag och Carro drog hem istället!


Jag, Frida, Carro, Julia och Sara! Älskar er tjejer!

Av marlene - 6 juni 2010 15:19

         

Presentation


Här kan ni läsa om mitt tråkiga liv. PUSSS

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

littlebitlonger

Ovido - Quiz & Flashcards