Live the life you love, love the life you live!

Alla inlägg under december 2009

Av marlene - 12 december 2009 18:22

Jag heja på honom från första början och så vann han, helt sjukt =D

Han är bäst!

Av marlene - 12 december 2009 18:08

Tja =)

Ska berätta lite om gårkvällen. Jag drog till Carro runt halv sju kanske, och så började vi fixa oss lite smått. Sen vid åtta drog vi till Jakan för att ta tåget till Kallhäll. Men när vi kmr fram till Kallhäll märker vi att bussen inte skulle gå förrän om 40 min så vi åkte taxi med Johanna och Sandra hem till David som bor typ ute på landet? Ifall vi skulle tagit bussen så skulle vi ha varit tvungna att gå i minst 30 min från busshållplatsen hem till honom.. no way lixom! Aja när vi kom till honom så vare redan massa folk där. Han hade först sagt att det skulle vara chillkrök, men det var det inte. Träffade på en massa som jag inte träffat på hur länge som helst så det var jätte kul. Han bodde inte litet heller utan det va skit stort och skit fint! De flesta började dra därifrån vid två. Men jag, Johanna och Sandra sov kvar där. Vi åkte därifrån vid elva =)
 

När jag kom hem åt jag lite sen gick jag upp och somna. Har sovit sen klockan ett typ och vakna fem, galet skönt. Ikväll ska jag hem till pojkvännen och vara med honom, vet inte vad vi hittar på :) puss

Av marlene - 11 december 2009 08:57

Åh va skönt med sovmorgon! Vakna för en halvtimme sen. Ska väl snart ner och äta lite frukost. Eftersom mami skjutsar mig till skolan så behöver jag inte åka förrän om 50 min typ, så det är skööönt ;)
 

Ikväll blir det nog så att jag och Carro drar på fest eller man kanske ska kalla det för chillkrök, det blir väl najs =)

Nu ska jag äta frukost. Ciao  

Av marlene - 10 december 2009 22:19

Den mobilen jag har just nu suger verkligen! Den är skit dålig, den typ dör hela tiden och det är inte pga batteriet. Så jag vill ha en ny och det är den här jag vill ha:

   Nej nu ska jag sova.. haha godnatt på er!

Av marlene - 10 december 2009 21:38

Hallu    har inte bloggat idag för att jag inte orkat och pga att jag kom hem sent. Aja.. hade omprov i matte idag för att jag va sjuk när vi hade provet, så jag gjorde det idag istället. Det va skit svårt ;o jag fatta typ ingenting.


Har inte gjort så mkt här hemma. Pluggat lite historia bara. Sen så har jag hållt på att somna flera gånger, är sjukt trött, så ska väl ta och sova snart eller nåt (:

Imorn ere lucia i skolan, de börjar 9:00 fastjag pallar inte va i skolan så tidigt när jag börjar 10:15!? Så ska skita i och gå på det. Ååh. Slutar fett tidigt imorn! Jag slutar egentligen fem fast vi får sluta två istället, yeey ;D nää, nu ska jag borsta tänderna och sen lägga mig i sängen och kolla på tv ett tag. Puss!



Frida och jag för typ ett eller två år sen =)

Av marlene - 9 december 2009 20:08

Tjaaaaa =)

Kom nyss hem, har varit hos min moster och pluggat matte sen klockan fyra.. haha! Så hoppas jag klarar provet imorn då   
 

Igår kom ju Ricky hit. Vi kolla bara film och myste. Eftersom vi började samtidigt idag så sov han över också.
 

Wiie, om 40 min börjar PH.. hahha, jag längtar typ ;O aja, skriver sen.

Puuuuuss

Av marlene - 8 december 2009 19:24


Så sjukt fin<3

Av marlene - 8 december 2009 18:52

Haha, jag, Frida och Tobbe va inte liiiite flummiga på rörlig bild lektionen. Stog på en "scen" och sjöng, dansa + så spelade vi in allt också.

Juste hade ju prov idag, kunde inte så jätte mkt, men lite iallafall ;p
 

Just nu ligger jag och kollar på flickan som lekte med elden, och Ricky kanske kmr hit om ett tag    puss!

Presentation


Här kan ni läsa om mitt tråkiga liv. PUSSS

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

littlebitlonger

Ovido - Quiz & Flashcards