Live the life you love, love the life you live!

Alla inlägg under november 2009

Av marlene - 11 november 2009 20:55

Usch, slutade fem idag ;o. Sista lektionen var historia, fast vi jobbade knappt nånting, vi satt i soffan och snacka om allt. Älskar det gänget jag umgås med :) aja, när jag kom hem från skolan så åt jag eftersom jag var skit hungrig! Sen så kollade jag efter kläder på nätet. Sen så har jag inte gjort så mycket faktiskt. Efterlyst börjar snart så ska ta och kolla på det. Kommer säkert somna under programmet, för jag är skit trött.. haha är typ alltid trött?!


Av marlene - 10 november 2009 17:13

Frida stannade hemma istället, så jag åkte till skolan själv :( haha nej men träffade på Tobbe på Kungsängen station så då gick vi tillsammans eftersom vi ändå hade samma lektion imorse. På rörlig bild lektionen hade vi tänkt göra en parodi film om lärarna, men nu ångrade vi oss och ska göra idol fast parodi då alltså.
 

Kom hem för en halvtimme sen kanske och hoppa in i duschen direkt. Nu har jag duschat och väntar på maaaaat. Är skit hungrig! Åt ingenting i skolan idag för de va potatismos med korv, blä.. Men vid två tiden gick jag, Carro och Julia till Tibble pizzeria för Julia skulle äta, så jag smakade lite pizza av henne.

Efter maten ska jag fixa mig och sen åka till min pojkvän som bor i Bro :) men ska inte sova där, så kanske skriver när jag kommer hem. Puss!


suddig bild på Jonas och Frida för typ tre veckor sen x)

Av marlene - 10 november 2009 07:37

Börjar 08:15 idag men alla andra i klassen får börja senare eftersom dom har foto eller graf. Så egentligen skulle jag behövt ta bussen som går tjugo över, för 19 minuter sen.. men eftersom både jag och Frida försov oss lite ska vi åka lite senare. Den lektionen är ju ändå tre timmar lång eller något. Usch slutar fyra idag -.- aja jag skriver väl när jag kommit hem :)


Av marlene - 9 november 2009 22:04

Har legat och kollat på gossip girl på datan eftersom jag missade kvällens avsnitt. Ska nog ta och kolla nästa avsnitt också innan jag går och lägger mig. GG är ju bästa programmet :)


Av marlene - 9 november 2009 19:54

Har inte kunnat skriva någonting pga att jag varit med Frida sen vi slutat. Aja, skolan va skit seg och det har hänt en massa grejer. En kompis till mig har blivit hotad så nu är killen avstängd från skolan, fast det var förra veckan så han får troligtvis komma tillbaks till skolan imorgon. Sen så har det hänt en annan grej också, men orkar inte ta upp det här.
 

Iallafall så drog jag och Frida hem till mig efter skolan och vi har inte gjort så mycket. Bara snackat om allt typ. Mest om det som hänt idag. Men hon drog precis så jag ska lägga mig och kolla på tv bara. Är så sjukt trött och har värsta huvudvärken. Kanske skriver något mer senare, puss!

Av marlene - 8 november 2009 21:07

Jahapp, skola imorgon då och jag börjar halv nio -.-

Fast iofs är tisdagarna värre för då börjar vi 08:15 så då måste jag gå upp vid 06:00.. blä! Jag hatar verkligen att gå upp tidigt. Aja, det började en film för tio minuter sen typ. Tror den heter och så kom Polly eller något. Har ingenting annat att göra så ska väl kolla på den. Så hoppas den är bra då :) kyss!

Av marlene - 8 november 2009 16:58

Jag ryser varje gång jag hör den här låten. Den är skit bra! Nick ser så sjukt bra ut asso, jag döööööör..
 

Av marlene - 8 november 2009 13:42

Gick och la mig typ.. tre inatt? Och är fortfarande skit trött! Vaknade för snart en timme sen och mår fortfarande inte så jättebra.. men jag orkar inte bara vara hemma idag ;o. Nej men ska äta lite frukost nu, haha. Sen får jag se vad jag gör. Pussss!

Bild på mig och Frida för två år sen!

Presentation


Här kan ni läsa om mitt tråkiga liv. PUSSS

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<<
November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

littlebitlonger

Ovido - Quiz & Flashcards